Ova četiri horoskopska znaka najviše žure u vezama

Ova četiri horoskopska znaka najviše žure u vezama

Kad su veze u pitanju, nerealno je očekivati da će obje strane imati jednaki tempo. Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma što znači riječ “polako”, barem ne kad je riječ o zaljubljivanju:

Strijelac
Iako Strijelci vole biti solo, vrlo brzo postanu nervozni ako ne pronađu nekoga za vezu. Jednom kad uđu u vezu, žele što više, što brže, zbog čega u očima svog partnera često djeluju neurotično. Ako osoba s kojom su u vezi želi da stvari idu malo sporije, Strijelci će postati još nestrpljiviji.

Ovan
Ne samo da vole da sve ide brzo – Ovnovi vole i da sve ide točno onim tempom kojim su oni to zamislili. Opsjednuti kontrolom, postat će jako živčani ako shvate da osoba s kojom su u vezi ima malo drukčiju percepciju.

Djevica
Djevice znaju točno što žele i znaju da će to dobiti jedino ako jasno i glasno kažu što žele. Ako slučajno nemaju dovoljno hrabrosti za snažan stav, odlučit će se za pasivno-agresivni pristup i manipulacijom pokušati dobiti točno što su zamislile.

Lav
Prosječni Lav neće samo htjeti da sve ide brzo – to se na neki način i podrazumijeva jer Lav očekuje da svi slijede njegova pravila. No, kompetitivni Lav će očekivati i da mu na dnevnoj bazi govorite koliko je bolji partner od svih vaših prijašnjih partnera.

IZVOR: INDEX.HR

Vezani članci

Leave a Reply