Par za koji smo mislili da će zauvijek biti zajedno rastaje se nakon 12 godina

Par za koji smo mislili da će zauvijek biti zajedno rastaje se nakon 12 godina

JEDAN od omiljenih holivudskih parova rastaje se nakon 9 godina braka.

Glumački par Jenna Dewan i Channing Tatum prije nekoliko su sati putem Instagrama s javnošću podijelili vijest da se rastaju.

“Hej, svijete! Imamo nešto što bismo voljeli podijeliti s vama, iako je to jako čudno da dijelimo sa svima no to je dio života za kakav smo se odlučili i za koji smo jako zahvalni. Želimo s vama podijeliti istinu. Odlučili smo se rastati kao par. Ludo smo se zaljubili prije puno godina i imali smo čarobno putovanje zajedno. Apsolutno ništa se nije promijenilo oko toga koliko volimo jedno drugo no ljubav je lijepa avantura koja nas sada razdvaja. Nema nikakvih tajni i skandala oko naše odluke – samo dva najbolja prijatelja koja su shvatila da se trebaju razdvojiti. Mi smo i dalje obitelj te posvećeni roditelji kćerkice Everly. Ništa nećemo komentirati više od ovoga i zahvaljujemo svima na poštivanju naše privatnosti”, stoji u zajedničkoj izjavi.

Podsjetimo, par se upoznao davne 2006. godine na setu filma “Step Up”, a 3 godine kasnije bili su vjenčani.

Kćerkica Everly stigla je kao kruna ljubavi u svibnju 2013. godine, a par je bio jedan od omiljenih i najslađih u Hollywoodu, zbog čega je ova vijest itekako iznenadila javnost, posebno zato što su još 19. ožujka objavili zajedničku sliku na kojoj ih je kćerkica našminkala.

No sigurni smo kako ovo neće biti jedan od onih gorkih razvoda s niskim udarcima jer to ionako nikada nije bio njihov stil.

Vezani članci

Leave a Reply