Znate li koja su tri najdjetinjastija horoskopska znaka?

Znate li koja su tri najdjetinjastija horoskopska znaka?

Djetinjasti ljudi su noćna mora, pogotovo ako s njima želite razgovarati kao odrasla osoba. Svatko od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znakovima, djetinjasto je baš sve:

Ovan
Odgovornost i zrelost su za Ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zbog čega su uvijek puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari – često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da su možda bili u krivu, započinju svađu zato da ne moraju priznati svoju pogrešku.

Blizanci
Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se netko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutačno zanima toliko zaokuplja da zaborave na vrijeme, obveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.

Škorpion
Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpioni su izrazito zreli i razumni – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako Škorpion nije zamislio, njegovo se raspoloženje mijenja, postaje svadljiv i agresivan i ponaša se kao malo dijete koje nije dobilo lizalicu na blagajni.

Vezani članci

Leave a Reply